Filtri

Changing any of the form inputs will cause the list of events to refresh with the filtered results.

Praznik žetve Polenšak

Doživite star običaj skupaj z razstavo kruha in pogač, ki jih bo seveda moč tudi poskusiti. Obiščite Ptujsko polje, kjer bodo poskrbeli za vaše dobro počutje kot se šika.

Prleški sejem

V času Prleškega sejma bodo Glavni trg v Ljutomeru napolnile številne stojnice s kulinarično in rokodelsko ponudbo. Ob odkrivanju sejemske ponudbe se boste razvajali ob živi glasbi številnih priznanih glasbenikov, dan pa boste sklenili z raziskovanju prleških gričev in s prleškim kosilom.

Festival rizlinga in gibanice

Lenart Lenart, Slovenija

Popeljali vas bomo med štajerske griče, kjer se boste lahko pod milim nebom razvajali z okusi laških in renskih rizlingov štajerske regije, začinjenih z domačo kulinariko in umetnostjo.

€150

Festival Stare trte

Obiščite vinsko prestolnico Slovenije na enem izmed številnih dogodkov, ki se bodo zaključili s slavnostno trgatvijo najstarejše trte na svetu.

Festival vin Osrednjih Slovenskih goric

Trojica Trojica, Slovenija

Spoznajte Štajersko kot gastronomsko regijo, za zaključek prijetnega dne pa vas bomo popeljali na vinski festival v največji samostanski kleti v Slovenskih goricah, kjer boste lahko uživali ob dobrem vzdušju in vrhunskih štajerskih vinih.

€150

Leopoldov sejem

Leopoldov sejem je ena najstarejših prireditev v mestu sejmov in penine ter poteka na obeh bregovih reke Mure obeh Radgonah. Uživajte ob ponudbi domače in umetnostne obrti, predstavitvi društev in zavodov, predstavitvi dediščine Prlekije ter ob kulinarični in vinski ponudbi.

Martinovanje na Štajerskem

Privoščite si Martinovanje po vaši meri. Organizirali vam bomo nepozabno izkušnjo na domačiji ali simpatičnem trškem jedru na območju Podravja, Pohorja, Slovenske Bistrice, Slovenskih goric, Dravskega in Ptujskega polja ter Prlekije.